Nakon posjete Bibliobusu posjetitelje je oduševio i do suza nasmijao Kerekesh Teatar s izvedbom predstave “Susjedi”. Svi koji nisu imali mogućnost odazvati se sinoć, imaju priliku ubrzo sudjelovati na događanju Dan bibliobusa u Društvenom domu Lekenik.

Projekt provode Narodna knjižnica i čitaonica Lekenik u partnerstvu s Općinom Lekenik, Udrugom ALD Sisak i Udrugom PET PLUS.

Projekt je sufinanciran u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“ iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta: 3.880.517,78 kn (515.033,22 €) od čega Europska unija iz Europskog socijalnog fonda sufinancira 3.298.440,11 kn (437.778,23 €) te Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske 582.077,67 kn (77.254,98 €) . Razdoblje provedbe projekta je rujan 2021. – rujan 2023.

Organizaciju događanja sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.

„Informacije i stavovi sadržani u ovom članku pripadaju autorima i ne odražavaju nužno službeno stajalište Europske unije. Niti institucije ni tijela Europske unije, niti bilo koja osoba koja djeluje u njihovo ime ne mogu se smatrati odgovornima za upotrebu informacija sadržanih ovdje.”

Novosti

Saznajte na vrijeme sve novitete projekta

www.strukturnifondovi.hr | www.esf.hr

 

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt je sufinanciralo Ministarstvo kulture i medija.
Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Narodne knjižnice i čitaonice Lekenik.
Izradu mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.