Očekuje Vas dobra zabava uz kviz sa poznatom lovkinjom Moranom Zibar. Za dobru atmosferu zadužen je voditelj i stand-up komičar Peđa Bajović, a glazbeni dio programa obogatit će književnik i glazbenik Robert Međurečan i glazbenik Duško Žutić.

Nakon književno-glazbenog programa, nastavljamo se družiti uz zakusku. Svi zainteresirani mogu se besplatno učlaniti u bibliobus i/ili posuditi knjigu.

Tijekom večeri predstavit ćemo publikaciju tiskanu u okviru projekta- Škrinjica narodnog blaga (riječi lekeničkog kraja) posvećenu svim dragim ljudima lekeničkog kraja koji više nisu s nama, a voljeli su svoju kajkavštinu i njome se ponosili, kao i generacijama koje dolaze kako bi lakše razumjele svoje djedove i bake. Autori rječnika su volonteri projekta, Ivan Svetopetrić i Ana Perić, a vlastiti primjerak možete osvojiti igrajući kviz s lovkinjom Moranom Zibar.

Tijekom dana bit će organiziran program za djecu vrtiće i osnovnoškolske dobi.

Ovo je prilika da se opustimo i uživamo u izvrsnom društvu, dok istovremeno proširujemo svoje vidike. Stoga, pozovite prijatelje i dođite u što većem broju.

Novosti

Saznajte na vrijeme sve novitete projekta

www.strukturnifondovi.hr | www.esf.hr

 

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt je sufinanciralo Ministarstvo kulture i medija.
Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Narodne knjižnice i čitaonice Lekenik.
Izradu mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.